2 september 2011

Vi kör hela sommaren på en gång!

Många är dom som hackat på sommaruppdateringen på KRIK-bloggen.
Ja, med all rätt kanske. Fast skrev jag inte där i april nån gång att innebandysäsongen faktiskt är över, den slutar där nånstans, och ja, hur mycket annat kul tror ni jag har att skriva om?...

Jo, helt rätt. Faktiskt har haft jag sjukt mycket att skriva om i sommar, men det har helt enkelt inte blivit av. Ett axplock av de senaste månaderna kommer här:

Norgevecka hos svärföräldrar och våra vänner i Stavanger. Höjdpunkt var när jag fick 8 öringar på en dryg timme. 2 av 52 veckor totalt på ett år i Norge är alldeles för lite.
TOUCHDOWN! - KRIKs fetaste läger hittills, i Uppsala och med goa deltagare från hela Sverige.
JORDANIEN - Ett helt magiskt land i hjärtat av mellanöstern. Fick några helt otroliga och livsförvandlande upplevelser där nere när jag och Cec hälsade på vår kära vän Angelica och äventyrade hela ökenlandskapet, Petra, röda- och döda havet och körde bil i Amman...
Bröllop. Bror Daniel fick sin Emelie och jag o Cec var värdar för festen vilket var en stor ära. Mäktigt!
VEN - Denna underbara skånska/danska(?) ö. Heldag med päronen.
Dop - för Maja som vi nu är faddrar till. :)
Överraskningsfest för frugan(24)! - Så sjukt kul att ljuga hela dagen när det leder till en sjukt go fest på kvällen... :)
FRIZON - KRIK var medarrangör till "Kristen Cup", med över 2 000(?) åskådare... Succé!
Uppsala och inleder "jobbet" som spelande assisterande tränare i FBC Uppsala. - Otroligt kul att träffa killarna och jag känner mig taggad för uppgiften. 3 veckor till seriepremiär mot Järfälla nu... Mycket mer om det senare.
På toppen av Petra framför en "treasure-port"
Anton & Maja, sådär söta...
Husband ´n Wife
Mor & Cec på Ven..


Ha en fin helg!