13 september 2011

Mål i mängder!

Under helgen som gick så sattes vi på tuffa prov när vi mötte två superligalag och en allsvensk nykomling (från superligan).

I fredags mötte vi Täby, 15-9 förlust.
Vi gjorde alltså 9 mål på ett av Sveriges absolut bästa lag, som visserligen inte alltid prioriterar defensiven, men våra kontringar satt där... Framåt är Täby dock helt magnifika och kommer bli en farlig utmanare till mitt gamla Vreta när medaljerna ska fördelas. Täby har inför i år ett helt otroligt lag på pappret. Jag har aldrig egentligen uppskattat varken deras filosofi eller spel, men man kan inte blunda för att de börjar nog få ordning på de flesta bitarna. Backen Hagert är årets nyförvärv enligt mig. Landslaget inom ett halvår, mark my words.

På lördagen slog vi TT, Tyresö Trollbäken med 9-2(!). Superliganykomlig som vann allsvenskan med minsta marginal framför FBC Uppsala förra året kommer bli ett strykgäng i superligan i år. Tyvärr men troligt.

I söndags fortsatte vi målfesten med att vinna över det forna storlaget Balrog med 11-1(!). De spelade oinspirerat och hade inga tydliga verktyg att plocka fram för att höja sig själva. Men när serien startar så tror jag nog att de fått ihop bitarna bra mycket bättre..

29 mål på tre matcher är i vilket fall väldigt bra och lovar gott inför seriepremiären mot Järfälla den 25 september. I morgon, genrep mot Alba.