12 augusti 2010

Nu kör vi igen !!

Nu så! sätter denna bloggen igång igen. Bloggen får helt enkelt nytt liv och kommer att fortsätta informera er om min elitsatsning i Storvreta och om mitt jobb i KRIK!

På gång just nu:

(Fortfarande själaglad över Sveriges spel mot Skottlnad igår, halleluja!)
Träning ikväll.
Fredag åker vi till Linköping kl 13.
Möter Linköping Cruisaders kl 19.
Lördag möter vi Haapee, Fin kl 13.

Sedan kl 15 och framåt på kvällen så ska vi i laget hälsa de nya spelarna (och tränaren) välkommen med några uppdrag de får utföra. Sånt kallas ju för inkilning och jag är såå glad över att jag inte är ny i laget även i år. Även om förra årets inkilning faktiskt var väldigt rolig. Storvreta är ett gentlemannalag och låter inte saker och ting gå över styr. Det är väldigt bra. Så jag hoppas på en väldigt fin helg, med två bra matcher... Intressant att få möta nykomlingarna Linköping. Vet faktiskt inte så mycket om dom, bara att dom fick hjälp av firman Jihde/hellgård i våras att ta sig upp till superligan. Utan dom kanske det saknas en del rutin?

Hur vi spelar i helgen är ännu lite oklart, men på träningarna på sistone har jag fått spela högerforward tillsammans med Fredrik Holtz (poängligavännaren 08/09) och Niklas Winroth, talangfull center från Västerås. Vi har gjort det bra på träningarna och jag hoppas vi får chansen även i helgen, vore kul!

Just nu med KRIK så sitter jag med en del efterarbete från TEJPactive, KRIK-löpet och annat som inte har blivit gjort i sommar när jag varit borta i Norge. Det blir även en hel del framtidsvisionering och drömmande mellan varven. I mina drömmar blir KRIK till en välsignelse för hela Sverige och vi kommer få ha sjukt mycket kul tillsammans! ;)

Häng med här på bloggen nu och tipsa även dina vänner som du tycker borde hänga med. Nu åker vi! / Beatpete