16 augusti 2010

Linköping

Hej! Då var det måndag igen, härligt! :)

I helgen avverkade vi alltså en liten träningsturnering i Linköping, en stad jag knappt varit i tidigare men fick väldigt positiva intryck. Underbart vackert och mysig innerstad, men det kanske alla innerstäder var i helgen med den solen?

I fredags torska vi mot Linkpöping, nykomlingarna i ssl, med 6-5. Otroligt trist att förlora och det är något som man inte varit så van vid det senaste året. Förra året har jag för mig att vi vann alla våra försäsongsmatcher och så även de flesta i serien. Men nu fick vi alltså torsk mot nykomlingarna. Orsaker? - Jag vet att man aldrig ska skylla eller fokusera på det materiella runt matcherna, men nu måste golvet i Linköpings sporthall få sig en släng... Det var det svåraste golv jag nånsin spelat plast på! Det är helt klart till Linköpings fördel och jag tror att de kommer ta en hel del poäng hemma denna säsongen, eftersom många lag kommer bli chockade på uppvärmningen och hellre vilja åka hem än att teka igång matchen.

Jag som brukar snitta 5-10 avslut mot mål per match, sköt inte ett enda skott på detta underlag. Det blev bara "sorkar" av allt man sköt eller passade. Otroligt frustrerande som ni förstår!

Till lördagen var det samma villkor för båda lagen, när vi mötte finnarna Happee. Vi lyckades till slut vinna med 7-5.. skönt!

Inget skönspel, men en vinst. Det får vara viktigast efter den matchen.
Mitt eget spelande gick väl sådär i helgen. Var otroligt sliten efter en tuff träningsvecka där jag också medverkat två heldagar på Sport for lifes och KRIKs sportcamp i Alunda, utanför Uppsala. Mer om det senare...

Ha en skön dag och vecka vänner!

Guds frid / P