29 mars 2011

Klacken gör sig redo på nytt!

Det blir Pixbo i semifinalen för oss. Alltså det Pixbo som slog oss med 13-6 för bara tre veckor sen borta i Göteborg. Vad betyder det nu? Absolut ingenting.

Det stod klart med semifinalerna efter att Falun slagit ut AIK på straffar igårkväll. Spännande värre! Sedan valde Warberg att möta Falun istället för det naturliga valet Pixbo som skulle innebära västkustderby. De väljer istället alltså att åka tvärs över hela landet för att möta Falun än ett fins derby mot Pixbo. De är uppenbarligen rädda för Pixbo, som gjorde det väldigt bra när de slog ut Dalen.

Angående straffarna igårkväll. Man har ju genom åren lärt känna spelstilerna i de andra lagen och för nöjets skull så föutsåg jag igår varenda straff som skulle läggas. Vem som skulle sätta och vem som inte hade psyket och skulle bränna. Jag fick rätt på varenda en. :)

Straffar - you got to like!
Skönast i Falun var ju Skog som inte spelat en minut under matchen men går in och gör en fruktansvärt retfullt enkel och vacker straff som var avgörande. Att Björk, Adriansson och de också skulle sätta sina var väldigt uppenbart. Man ser att de älskar sån lägen... På samma sätt så var pressen och tyngden på AIK-spelarnas axlar gigantisk. Djurlings, Anteners och Kranbergs missar var så tydliga redan innan de gick fram. Man såg att de var rädda och inte gillade stunden. För att sätta en straff måste man älska ögonblicket och bara ta in atmosfären. Hatten av för junioren Thorsson på AIKs bänk som hoppade in och gjorde precis det han skulle. Snygg dragning, iskall och rulla in den. Se och lär var hans budskap till hans övriga lagkamrater som benämns som världsstjärnor...

Häng med i klacken!
Vår första hemmamatch är redan på onsdag alltså, imorgon!! kl 19.15. För er som vill ställa upp i KRIK-klacken återigen så har jag platser bokade åt er. Ni behöver bara meddela mig på mail vilka ni är och hur många... peter.svensson@krik.se - do it!