30 mars 2011

Kimmo en hyllning till innebandyn

Kimmo Eskelinen är en av de bästa backarna som finns i innebandyvärlden. Han slog igenom så pass tidigt i karriären så han faktiskt hunnit bli en förebild till mig själv på innebandyplanen. Han besitter en hel del unika egenskaper som ofta kan vara matchavgörande.

Nu är han tillbaka i Warberg igen, vilket han nog är väldigt glad för, efter fått nytt förtroende av klubben. Ett förtroende som han i slutet på förra säsongen sabbade och fick lämna..

Genom nyheterna om honom så såg jag hans blogg på svenskaspel.se, därav detta inlägg.

Svenskaspel: Lefty or righty?
Trots att då Kimmo är en av de bästa backarna som finns och en stor innebandystjärna, så är det ju just det innebandy... Alla som vet vem killen är vet att han är leftare och har nästan en obefintlig backhand. Men svenskaspel tänker, "äh, left eller right? spela roll... det är ju innebandy. Han e väl rightare väl?.. "
Det resultera i denna bilden som presentationsbild för hans svenskaspel blogg:
svenskaspel.se
Här blir ju stjärnstatusen väldigt komisk. Undra hur många hockeyspelare som skulle bli spegelvända i en professionell presentationsbild?.. Innebandytjärna må han ju vara, men tycker ändå denna bilden borde ta ner vilken stjärna som helst på jorden... hehe :)

Kul grej! Ödmjukhet är en livskrydda som ingen av oss får för mycket av tror jag som även K säkert behöver...