10 mars 2011

Inför en grym helg!

Det väntar en otroligt häftig helg. Imorgon beger jag mig tillsammans med Anders Grahl från Uppsala till Jönköping och närmare bestämt Hovslätt för att ha en helkväll KRIK där med många goa ungdomar. Eller Anders säger att dom är goa i alla fall. Vi får se...

På lördag blir det vidare färd mot Warberg och TV-match där kl 16. Vi ses i rutan för säsongens sista match innan slutspelet.. För oss handlar det om att gå i in i slutspelet med en god känsla och då sitter ju en vinst mot seriegiganterna W fint.

På söndag laddar jag KRIK-batterierna igen och ger mig iväg till Örbyhus några mil norrut för att träffa ett gött gäng där uppe.

Det är kul att jobba. Jag har världens bästa jobb, om ni inte visste! Lägg på ett stundande slutspel med Sveriges bästa innebandylag på det så förstår ni att jag gillar livet..

Gud välsigne dig ;)