20 mars 2011

Andra raka vinsten, sköönt!

Dagen efter andra raka vinsten mot Täby.. Man slickar sina, om än få, sår efter bolltäck av hårdskjutande dragskottsspecialister och lite brännmärke, som jag lyckades få genom några få byten i matchen. Hur mycket man själv spelar, är av mindre betydelse när det handlar om slutspel. Nu gäller det bara att vinna och de som får förtroende att spela ska backas upp till 100%. Igår blev det återigen väldigt lågt tempo och behovet att rulla runt på många backar fanns inte. Det hämmar min egen medverkan, men samtidigt kanske höjer de andra backarnas medverkan. De var bra, mina back kollegor. För bra för att dryfta nåt om det.

Jag är otroligt stolt över vår insats igår. Matchen var inte så mycket av innebandy-karaktär än det var krigs- och kampkaraktär. Det är helt galet att ett professionellt lag som Täby kan bete sig så omoget och fokusera på precis allt annat än att spela sin bästa innebandy. Det visade ju sig också i utvisningarna. Det var där de förlorade matchen. Även om vi inte vad effektiva i PP, så hackar deras vanliga spel pga alla utvisningar.

Nu siktar vi på att avgöra denna kvartsfinal i tredje raka i TV-matchen på måndag i Fyrishov. Alla som är sugna på att joina KRIK-klacken då måste säga till, eftersom det kan bli fribiljetter åt er. Så hör av er! Vi vill få igång klacken på allvar! :)