7 mars 2011

Förlust, revansch o sjuka!

Tung förlust mot AIK i fredags, där många individuella misstag bland annat av mig själv var skillnaden från vinst till förlust. Det är givetvis bland det tyngsta man kan uppleva på planen att förlora mot AIK, när man ligger 1 poäng bakom i serien. Men man får tänka att det är en stor tur att det händer nu och inte i slutspelet. Jag vet att vi som lag har många extra nivåer att höja oss till när det väl är dags. Mika Kohonen ska också vara välkommen tillbaka inför slutspelet!

I lördags fick jag dock ta revansch genom att vinna hela Samboll-turneringen mot de andra elitlagen i staden på stora torget och i finalen DM-mästarna från ett gymnasium. Riktigt kul sport och oavsett match så handlar det ju om att vinna. Mina medspelare var Josef, Pålle och slutligen min bror Daniel i finalen eftersom de andra lagpolarna stuckit hem.. :)

Idag är det TV-match borta mot Pixbo. Men jag vaknade kräksjuk inatt och fick ta ett samtal till tränarna o ställa in min medverkan. Känns extremt surt, men kul att ändå få se oss spela på TV ikväll. Jag tippar på 7-5.

Tillbaka till att äta skorpor o dricka avslagen cola. mmm!