19 april 2011

SM-guld tack vare...

... Här kan jag skriva många namn... Men efter den galnaste finalen som någonsin avgjorts i innebandyns superliga, så är det ändå den här mannen som måste upphöjas:
Hannes Öhman! Foto: Innebandysajten.se
Ingen har väl missat hur magisk ålänningen var under lördagens final. 4 spelmål och ett straffmål! Med det såg han hela tiden till att vi hela tiden var med i matchen och att Warberg inte kunde få nåt grepp om matchen. 4 mål är rekord i en final, ever.

Man kan säga mycket om Hannes och det görs det. Folk har olika åsikter. Ofta kritiseras han av okunniga innebandyexperter, men ibland, inte alls lika ofta höjs han till skyarna. Nu är gubben 34 år och ingen kan längre kritisera honom. Det finns bara ett ord att säga om Hannes.
Han är en Mästare.

Att han inte blev uttagen i finska VM-truppen säger bara hur bra lag Finland har...
Han älskar att avgöra tuffa matcher. Han älskar finaler. Han verkar till och med att älska att ibland bli kritiserad, hånad av motståndarpubliken, bara för att visa hur fel folk kan ha. Många säger att bara kan spela med Mika bredvid sig. Man kan säga precis vad man vill, i detta åsiktsfria land. Min mening är att Hannes oftast är skillnaden mellan Silver och Guld. Han har långt ifrån fått den cred han förtjänar efter alla hans år av målgörande. Han är en grym idrottsmänniska, superseriös och fokuserad. Nu ställer jag mig först i ledet och hyllar nr 14 för hans otroliga prestationer på innebandyplanen!

"Stand up for the champion(s)!"