7 april 2011

Dagens feta applåd!

Dagens feta applåd går till...

Den bara måste gå till KRIK-klacken återigen. Storvreta har kunnat gå obesegrade igenom slutspelet så här långt utan att förta sig, och den positiva publiken har haft en stor betydelse i många viktiga stunder, inte minst när vi redan tidigt i första perioden låg under med 0-2 mot ett taggat Pixbo i måndags och klacken fortsatte ösa på för Storvretas bästa.

Stort tack för ert stöd vänner. Ni är grymma! Ni har fått med er hela Fyrishov och hela klubben också i er sköna stämning.

Och varför ni får en applåd i bloggen även idag är för att JAG får så extremt mycket positiv feedback från alla möjliga personer som gillar Storvreta. Feedback som alltså är till Er och det jobb Ni har gjort för klubben!! Grymt. Kärleksfullt. Magiskt!

Nu lyder standardfrågan med alla man snackar med i klubben: "Kommer klacken till Malmö?? Dom bara måste komma till Malmö!!"

Så vad säger ni gänget? Kommer ni med till Malmö? Jag vet att den ene klackledaren Daniel är klar för medverkan iaf. Får han med sig några trogna Uppsalabor?? Vi behöver er!!

En bra fråga jag fått många gånger senaste veckan är också:
- "Vilka är dom alla??
- Det är KRIKare som gillar att sprida god stämning!
- Men är ni såå många??
- Ja klacken har väl varit 50-60 olika KRIKare, men i hela Uppsala finns väl mellan 250-300 medlemmar totalt.
- Hmm, sant?"
.... Jodå. Det är inte bara jag, Peter, som är KRIK. Finns otroligt många bra förmågor här lokalt i Uppsala.

KRIK Uppsala som stödjer Storvreta!
Som jag skrivit tidigare är det inte tvunget att en KRIK-klack håller på Storvreta, givetvis inte. Utan det finns säkert många KRIKare som kan sympatisera med motståndarlaget också. Och när man har märkt vilken påverkan klacken haft på våra hemmamatcher på sistone, så skulle man önska att alla lag i serien hade varsin KRIK-klack som såg till att stämningen är magisk. Men fram till dess, så kommer Storvreta genom KRIK i Uppsala ha ett rejält försprång in i framtiden!