13 april 2011

Imorgon bär det av

I morgon bitti drar vi till Malmö. För att göra samma jobb som United gjorde mot Chelsea igår, en defilering in över mållinjen. De röda klassade dom blå och visade stor styrka i sättet dom vann. Vi kan hämta vår inspiration därifrån. Den röda maskinen har tickat på riktigt riktigt bra i slutspelet och nu kommer det största hindret i form av det blå Warberg.

Antagligen kommer känslan av bortaplan i och med att vi spelar i Malmö förstärkas även av att Warberg har närmare 2000 fans på plats. Storvretas 600 fans kommer säkert synas och höras otroligt bra dom med, men geografin talar för Warbergfansen. Men samtidigt ligger väl Globen också i Täbys hemstad?

Jag sitter på kontorstid, jobbar, eller ja, försöker jobba, men jag måste erkänna att jag inte är så effektiv dessa dagar. Det känns i hela kroppen och märks i alla tankar att det börjar dra ihop sig. Det är dags att få ett skrivet kvitto på det slit man lagt ner det gångna året. Är det guld eller silver?

Det kan lätt uppstå ett antiklimax i och med att finalen avgörs i en final. Men som idrottsman och tävlingsmänniska så kan man inte annat än att älska det. Jag tänker tillbaka på alla de gånger man lyckades med nåt nytt häftigt som barn och man sprang till föräldrarna och skrek att de skulle komma och titta på vad man hade lärt sig... På lördag kommer nästan ALLA och kollar på vad man har lärt sig och vill stötta fram en till en bra prestation. Det blir grymt!

Apropå antiklimax. Igår var vi några från laget som fick VIP-biljetter på Fyrisfjäderns förväntade guldfest i andra SM-finalen mot Malmö. De två första matcherna avgjorde i skiljeset med 11-10. Så sjukt snöpligt. 10-10 - nästa poängen avgör... det är grymt.