4 april 2011

Det säger en del.. :)

Måndag morgon har aldrig varit så efterlängtad som denna veckan!

* En ny vecka på KRIK-kontoret med en inspirerad Byström som varit på Oslo-kontoret de sista dagarna i förra veckan och massa roliga uppgifter att ta tag i.

** Helgens börda är över med klädskåpsbyggande (hårslitande, magsår, ångest) och köksbordsrenovering. (Men det hela slutade lyckligt...)

*** Idag är dagen då vi kan bli klara för vår andra raka SM-final. Märk ordet "kan" eftersom det är precis bara det det är. Ingen i laget snackar om nåt mer, eftersom vi vet om att Pixbo kommer sälja sig dyrt ikväll. Detta är deras sista chans att uppnå deras drömmars mål och de kommer slita fruktansvärt hårt för att gripa det lilla halmstrå de kan få tag på.

Återigen gör sig KRIK-klacken beredda! Är du eller fler av dina vänner sugna på att vara med så är ni varmt välkomna att maila mig på peter.svensson@krik.se, så förmedlar jag vidare lite kontakter och info..

Det säger en del... :)
Till rubriken alltså. Jag var väl inte den högst bidragande orsaken till att vi lyckades vinna sjukt stabilt borta mot Pixbo i fredags kväll, TVmatchen som en del av er såg tror jag. Vår femma gjorde ju väldigt bra byte de vi fick men det blev inte för mycket speltid om vi säger så. Men alla bidrar ju, så är det. Alla vinner tillsammans i Storvreta.
Det roligaste var att jag fick en 3:a i betyg (skala 1-5) som är väldigt bra, men jag fick det som forward. Ja, det säger väl en del om innebandymagazinet men också om min kanske förvirrande roll på planen? haha..

En sak är säker. Tredjelinan ska leverera ikväll. Vi är heta och taggade till tusen!!