18 februari 2011

Tuffa utmaningar mot Balrog...

Ikväll bär det av mot Botkyrka och match mot Balrog, start kl 19.00.
Det förväntas väl inte bli säsongens roligaste match, eftersom publikstödet och inramningen i Botkyrkahallen brukar lämna lite övrigt att önska.

Men, det är just detta som är grejen med den här matchen som kommer en gång varje säsong, Balrog borta.. Här krävs det en mental kamp mot sig själv som "professionell" idrottare och vi som regerande svenska mästare. Varje match är inte sådana att de tillför helt gratis tändvätska pga läktarstödet, inramningen eller motståndet. Nej vissa matcher är till och med riktigt jobbiga att tända till inför. De vanliga taggninngsredskapen man brukar kunna använda sig av inför en vanlig match, finns liksom inte där på samma i denna match.

Det gäller att ÄNDÅ få fram den där fighting spirit som krävs för att vinna en match i superligan. Att höja sig till sig yttersta nivå, trots att mycket runt omkring inte tyder på att det är en match av största kvalité som ska spelas... Här ligger kvällens stora utmaning. Att höja sig. Av sig själv. Till en oåtkomlig nivå, för motståndarna. Att höja varandra. På uppvärmningen. I första perioden. Hela matchen.

Fortsätter vi spela på det fina, vägvinnande sätt som vi lyckats göra på slutet, så ska denna matchen innebära tre nya poäng åt oss. Men det finns måånga och svåra hinder på vägen dit ikväll. Balrog är bra. Bra på att utnyttja andra lags svagheter..

GRATTIS MATTE OCH JENNIFER!
till en liten pojke. Häftigt och Stort! Lycka till med allt ;)