10 februari 2011

KRIK Ledarskap i helgen

Imorgon (fredag) börjar årets KRIK Ledarskap och jag ser verkligen fram emot vad helgen ska få innehålla!

Vi blir till slut ca 40 KRIKare från hela landet som tillsammans ska få inspirera och inspireras till en fortsatt och utvecklad KRIK-satsning i Sverige. Fredag kväll till söndag eftermiddag på min hemmaplan Fyrishov. Det blir bland annat idrottande i Fyrishovs A-hall, bad i ett av Sveriges största äventyrsbad, goa andakter och många bra KRIK-pass med diskussion och inspiration.
På vissa håll har det varit svårt att få KRIK-ledare att anmäla sig till helgen. De sista 15 anmälningarna har trillat in nu sista veckan, och jag personligen hade hoppats på att minst två från varje lokalavdelning skulle komma. 26 avdelningar skulle innebära över 50 deltagare + styrelsen. Men trots att vi inte blir så många som jag hade hoppats på så blir kvalitén för de som kommer 100%-ig. :)

Vi som arrangerar denna helgen får ta på oss att vi inte lyckats få er lokalt att förstå hur bra denna helgen är. Jag har massvis med exempel från de tidigare Ledarskapshelgerna om ungdomar som kommit till ledarskap utan o veta riktigt vad det är och om de vill vara KRIK-ledare, men som åkt hem extremt tacksamma o taggade, inspirerade.. :)

Så för er som inte kunde komma i helgen, vågar jag säga att ni tyvärr missar nåt väldigt häftigt och bra. Men jag hoppas att alla avdelningar i KRIK Sverige blir representerade nästa år. Om vi nu kan få plats med så många? :)

Helgens program avslutas med matchen Storvreta-Mullsjö. Jag tror vi kan förvänta oss en liten KRIK-klack på läktaren då! ? :)

Nu blir det fika på KRIK-kontoret. Peace!