3 februari 2011

Dumt att fylla år!? Njaa

Jepp. Today is the Day! 3 februari. Det är jag, Carl Olof Rosenius, Henning Mankell, Dick Last och fler vänner till mig som alltså fyller år idag!
Bjuder på en skön bild från mitt bekymmersfria 16-års liv. Detta är i Portugal under EM-04. Märk väl att jag bett tandläkaren om att göra varannan tand gul o varannan blå på tandställningen...
24 år. Stopp! tack....

Vad händer sen? 25, halvvägs till 50 som min yngre svägerska så gärna ville påminna om...

Jag blev väckt med frukost på sängen av min underbara fru imorse, sjungandes på en norsk traditionell födelsedagssång. "Hurra for deg som fyller ditt år, deg vill vi gratulere..."

Vackert! helt enkelt.

Nu i skrivande stund så ringde också mina störtsköna brorsbarn från Övik videosamtal på Skype och sjöng för mig. Vackert och rörande när Ester 3 år avslutar med "Vi älskar dig Peter" :)

Sune, pastorn på Korskyrkan kom precis in med ett fiint o smarrigt fikabröd köpt för 15 kr på Citygross (huvudsponsorsreklam i bloggen.. Jag skickar fakturan!), ovetandes om min födelsedag. Men aldrig har jag fått nåt sånt fint av honom för, så det var som han kände det på sig.. he!

Okej, Guds frid till er alla som vill ha!
Hörs

btw! Mattis Samuelsson skulle ju föda idag, som en present till mig med. Vi väntar o ser om vi får lov o uppdatera blogginlägget med en stort grattis till han o jennifer!?