24 januari 2011

Ny seger, det går bra nu..

Javisst, mål igår igen... Första spelmålet i år(!) men det var ju det där med att vara fotogenisk :)
"Det går bra nu. Cashen rullar in. Det går bra nu..." (Som rapparen Petter sjunger)

Eller? Det både stämmer och kanske stämmer...

Vi är inne i en otroligt spännande vecka för både KRIK och Storvreta. Vi möter Falun borta till helgen. Viktig match på många sätt o vis eftersom vi slåss om samma placeringsplatser och att Brolle, var deras tränare förra året och vi losade ju hemma mot dom i höstas.

Uttrycket "det går bra nu" kan vi absolut använda för oss i Vreta eftersom vi igår fortsatt vår fina form och skickade hem ett kaxigt Linköping med 8-3.

Men "Cashen rullar in" får vi allt vänta o se... Denna veckan är enormt spännande för oss i KRIK med tanke på att vi väntar ett besked från Ungdomsstyrelsen, statens Ungdomsorgan, gällande hur mycket bidrag KRIK får för sin fortsatta satsning i Sverige genom lokalavdelningarna och lägren. Beskedet kan alltså diffa på måånga pengar, vilket då innebär hur min anställning ser ut från våren o framåt, men också hur Byströms, Ottestigs och Anna Svenssons anställningar ser ut.

Det är enormt ovisst. Det kan vara heaven och det kan vara hell... och i såna här stunder är det bara att lägga saker i Guds händer. Be om att Guds vilja får ske. Vi har gjort precis allt vi kan för att handläggningen av bidraget ska vara enkelt och positivt och sett till att ALLT är i sin ordning pappermässigt och organisatoriskt, precis så som staten önskar. Men ändå VET man inte hur handläggningen går till och vad som sker i besluten. Snacka om spänning och att man bara hoppas, hoppas, hoppas. Detta är en viktig vecka för KRIK, men också för Storvreta.
Big Mike, välkommen tillbaka från sjuksängen!...