13 januari 2011

Me & Cec !!!

Tänkte avslöja varför Peter Haaland Svensson är den lyckligaste mannen i världen just nu. Från Nyårsafton förra året, alltså 13 dagar sedan, är jag gift med Cecilie Haaland Svensson.

Vår dag blev helt magisk. Jag kommer alltid att minnas känslan jag hade under hela dagen, att jag inte skulle vilja byta bort en enda sekund av den dagen. Allt var perfekt och min brud vackrare än denna jord nånsin skådat.
Getting ready...

Det var ca 85 gäster på festen varav 50 hade tagit sig från Sverige till Stavanger. Helt otroligt stort att se alla när man vandrade in i kyrkan.
Samuel och Ester skötte sig galant som brudnäbbar :)
"Nej Love. Ska inte trampa dig på kjolen, lugnt..." ?

6 våningar bröllopstårta med olika smarriga smaker på varje etage av moster Heidi Haaland!

Några få ögonblick från vår stora dag och förklaring till varför jag var ledig från Storvreta i 10 dagar. Finns givetvis många fler bilder, som senare kan skådas på vår gemensamma blogg: http://ceciliepluspeter.blogspot.com/