28 januari 2011

Fredag och helg

Fredagar är väl en av de skönaste dagarna på veckan, med helgen stundandes. Finns inget som att slappa av en fredagskväll. Och jag måste erkänna att jag köpt lite mer OLW-chips det gångna året just på grund av denna underbara reklam. Bäst är flygvärdinnan som bara ska hem o mysa. Mannen har inget val verkar det som..

Men ikväll blir det inte bara mys, utan även KRIK! Det är i Korskyrkans idrottshall som vi ska köra loss lite ikväll och jag hoppas vi blir minst ett lika gott gäng som i höstas när jag var där. Ska bli kul!

Sen fick jag mig en överraskning igår när jag såg att vi inte hade match på söndag, utan att den är flyttad till måndag, för att tv-sändas. Det var ju helt okej! Förmodligen kan vi då få till ett premiär-åk i längdspåren för året... Ska bli fint!