17 maj 2013

Gratulerar med dagen Norge.

Jag tycker det är hejjigt värre! Sedan jag fått norska vänner så har jag firat Norges nationaldag mer än vår egen.
I år är de dock på vift - men det känns ändå lite festligare än vanligt här.
Kan även bero på sommarvärme, sol och roliga arbetsuppgifter.

Jag håller på att sammanställa en undersökning jag gjort med våra hemgruppsledare i kyrkan. Och tycker det är så spännande att se hur tron och ivern efter växt i relationen till Gud i gemenskapen med andra människor kan hålla genom livets olika skiften och situationer, och jag är djupt imponerad av våra ledare som använder den kreativitet Gud har lagt ner för att få det att fungera!
Här finns allt från studenter, småbarnsföräldrar, Knivsta-bor, pensionärer, nytronende och andra som inte vet av något annat än livet med Gud, medelålders och arbetande, församlingsledare och icke troende som regelbundet träffas för att dela livet och hjälpa varandra att växa i tro och överlåtelse till Jesus.