28 april 2013

Då rullar vi hemåt...


Med Nadine vid gaspedalen rullar KRIK-bilen hemåt efter en go dag igår med ledare och konfirmander där vi till mesta del pratade om hur livet och efterföljelse till Jesus kan ta sig uttryck i vardagen - oavsett vad den innehåller. För min del som elitsatsande innebandyspelare, där man ibland ställs inför situationer där idrottskultur och mina kristna värderingar frontalkrockar.

Oj, så jag gillar temat och oj så jag uppskattar att vara i ett skönt team med hög grad av uppmuntran och support och där alla har utrymmet att ge sitt bidrag och på det sätt som passar för var och en. 

Bella och Olle höll en sanslöst bra predikan på kvällsmötet igår, vi hade panelsamtal och lite ytterligare undervisning och givetvis en del aktivitetspass. Vi hade även med oss Fanny, Fredrik och Johan från KRIK Ängelholm. Riktigt nice med andra ord!

Nu ser jag framemot att komma hem till Uppsala igen efter en helvecka på västkusten...