26 mars 2013

Ooja, om jag vet var rumpan sitter idag!


Om jag överlevde gårdagens fotbollsträning!!! Kalv på grönbete var bara förnamnet - var nog det roligaste jag gjort på länge! Här pratar vi idrottsglädje och livsglädje vill jag lova... Och eftersom mitt liv är med Gud, och så även fotbollsträning så drar vi även in trosglädjen i euforin över gårdagskvällen.

Jag lever med Paulus tal på Areopagen idag i Apostlagärningarna kapitel 17 vers 22-31... Med betoning på andra delen i 27 till 28;
"...fastän han (Gud) inte är långt borta från någon enda av oss. Ty i honom är det vi lever, rör oss och är till..."
Du?

I övrigt så känns det underbart att vara tillbaka på kontoret efter förra veckans bortavistelse.
Delar nämligen lokal (och ibland även kontor) med de här sköningarna, så även kaffepauserna. De springer annars mest runt och förbereder det sista inför Snow Camp idag!! Ooo vad bra ni kommer få det som ska dit.