25 mars 2013

Märklig nervositet.

Idag är här lite nervöst! Jag ska på min första fotbollsträning på typ tio år! Och för mig som lider av en extrem prestationsångest inför sådana eeeenorma utmaningar...(ska inte säga vilken division vi pratar om för då blir min nervositet om möjligt ännu mer patetisk)...

Jag är vanligtvis väldigt icke-nervös av mig - att prata inför massa människor, vara ny på ett jobb eller mingla runt bland människor jag inte känner är inga problem och snarare stimulerande. Men på vissa områden, när det kommer till saker jag egentligen vet att jag kan t.ex. sådant som har med sport att göra - där jag förväntas (av mig själv alltså) att prestera... I die!!

Så håll en tumme... eller det är nog i läget att det behövs bön att jag ska överleva så återkommer jag med resultatet imorgon... förhoppningsvis...