25 november 2010

Hektiskt men Extremt Roligt!

Detta kan ju vara det tråkigaste möjligt att inleda sitt blogginlägg med men den senaste tiden har varit hektisk.. Men så fruktansvärt rolig. Därför har jag mycket att skriva om.

Vi kan börja med att spola tillbaka en vecka. Vi mötte mitt gamla gäng FC Helsingborg i Idrottens hus. På vägen ner i bussen får man ett dystert besked att jag var placerad i tredje femman, vilket i och för sig är helt okej eftersom man även då kan få mycket uträttat, men vi skulle också börja matchen på två femmor. Lite knäckt bestämde jag mig för att bara göra det bästa för laget och ta de chanser jag skulle få. Men visst, efter att spelat på två femmor hela hösten, så var det extra tungt när hela familjen i Skåne skulle komma o kolla och man själva är ju mest taggad av alla att lira mot sitt gamla lag, så blev man ju lite purken.

Sån är elitidrotten. Det är bara att ta de motgångar på rätt sätt och växa genom dem. Tyvärr gick det ju dåligt för oss nere i Hbg. Vi lyckades spela ut FCH i en period, men en match varar i tre perioder och det höll inte för oss. FCH blev det bättre laget ju längre matchen led och vann välförtjänt med 5-3.

Vi kom hem 5.30 på morgonen till Uppsala. Några timmar senare välkomnade jag mina vänner i KRIK-styrelsen. Vi hade en minst sagt underbar men hektisk helg... Nåt bloggande hanns därför inte med.
På söndag tog vi emot Umeå City hemma och med hela KRIK-styrelsen på läktaren så blev det faktiskt ett ordentligt liv på läktaren. Det var några år sedan, sa grabbarna som de hörde Storvreta-ramsor på läktaren. Och att det dessutom var en skånsk brölröst som tog upp sången, så förstod dom snabbt att detta var anhängare till Peter. :) Bra jobbat styrelsen men kanske Benne och Danne framförallt.. ?
Vi lyckades vinna den otroligt spännande matchen med 4-3. Förstå vad viktiga poäng !!! Vi hade ledningen med 4-0 innan Umeå bjöds in i matchen och Gunnar (världens bästa målvakt genom tiderna) bestämde sig för att spika igen i motståndarkassen.