15 november 2010

8-3, säker seger!

8-3 hemma mot Balrog är inte något kors i taket. Det är egentligen inget märkvärdigt för något lag i superligan i år eftersom Balrog inte spelar på topp för tillfället. De är unga och orutinerade, men kan ju och kommer givetvis bita ifrån någon gång och börja ta lite skalper.
Klintan med på noterna
Men för oss i Storvreta så var matchen inte bara en i mängden. Det var vår skönaste seger hittills i seriespelet. Vi kunde se ut som gamla Storvreta igen, där vi leder matchen, spelar av den men ändå fortsätter vara hungriga framåt. Det var ett skönt och stabilt spel över hela plan igår som bäddade för en övertygande seger.

Bäst på plan får vi nog ändå säga att den enda tysken var. Fredrik Holtz smällde in tre pärlor. Blev ju ändå inte poängbäst med det utan Mika ska ju alltid vara värre och gjorde 1+3. Kul för dom och bra för hela Storvreta!
Big Mike alltid bäst...
Vi har gått in i en tuff vecka med chans till 9 poäng. Det började igår och fortsätter på min gamla hemmaplan i Helsingborg på torsdag. Kommer det en KRIK-klack då mån tro???
Sedan avslutar vi veckan med hemmamatch mot Umeå city, som igår slog just Helsingborg på hemmaplan. Däremellan torsdag och söndag ska jag hinna med en styrelsehelg med KRIK. Det blir helt underbart!
Kim hade en fin ass till Jocke idag..
Önskar er också en härlig måndag och god vecka.
Man kan inte bli vacker på alla bilder.. men nån hade varit kul. :)

Alla bilder tagna av: Jesper Mattsson.