2 november 2010

ssl-vinst i pingstkyrkan!!

Äntligen får man väl säga!

6-4 mot Mullsjö borta. Vinst och tre poäng var allt som räknades. Ännu en förlust så vore kris-stämpeln säkert ett faktum, men vi reste oss på nio och slog undan ett farligt hot från de småländska skogarna. En match som faktiskt hade ympat sig till att vara en bottenfight.

Bottenfight var faktiskt precis också vad det var, där vi var laget med marginalerna på rätt sida för en gång skull det här året. Holtz och Samuelsson visade vägen genom kraft och precision och lite tur. Utan att i övriga matchen vara så monsterbra som de båda kan vara..

Kul för tysken att leverera inför sin kära forna hemmapublik. Han är ju en liten hjälte där nere i skogarna. Inte konstigt med tanke på att han lyckades vinna poängligan i ett lag som trillade ur ssl(!). En unik prestation som jag inte kan minnas hänt förut...

Nu är vi på det vinnande spåret igen. Och nu kommer ett landslagsuppehåll där våra stjärnor får ägna sig åt att vara stjärnor. Hoppas de kommer tillbaka hungriga inför de tre återstående matcherna innan VM drar igång sen.


Xtra kul i helgen var att besöka den beryktade Nyhemshallen i Mullsjö, som alltså Pingstkyrkan äger för att under en vecka på sommaren kunna ha sin feta konferens där och resten av året hyr dom ut hallen till innebandyföreningen. HÄFTIGT!
Extremt bra hall och teknik med mera. Plus i kanten för det!!