31 juli 2009

Sista Active-dagen!

Hejsan! Nu är vi framme vid sista dagen på active-spåret.. Deltagarna har precis stuckit iväg. Mediagänget skulle fota Paintball, vi hoppas att de klarar sig och inte blir allt för mycket träffade av de hårda skotten.. Äventyrarna har klarat av Vattenskidor och Backhoppning och är just nu på väg till att paddla Kajak. Klättrarna kör ju andra dagen ute på Ringkallen, vi hoppas att de har haft en god gårdag och en skön natt mellan allt klättrande. Vi kan nog garantera trötta deltagare när de kommer hem därifrån senare idag :)
Idag har molnen kommit i fatt oss. Det ahr ännu inte börjat regna på allvar men det ska mycket till om det inte kommer en rejäl skur när som helst, vi ber för att den hoppar över Övik ett tag till!!
Utanför Active händer mycket annat spännande på lägret. Under gårkvällens möte blev många människor berörda på olika sätt. Vi bad mycket för de som hade olika smärtor eller sjukdomar i kroppen och Gud fick göra en hel del konkreta och fantastiska saker direkt på plats. Många ungdomar tog också beslut om att för första gången börja följa Jesus, och det är ju fantastiskt!
Fortsätt var med oss i bön! Tack

Peter, KRIK