30 juli 2009

TEJPactive är i full gång!!

TEJPactive är i full gång och det är extremt roligt!
Igår var första dagen som deltagarna var ute på aktiviteterna. Gud gav oss en helt underbar dag med strålande sol och skön temperatur. När bussen anlände på eftermiddagen var det utmattade active-deltagare som alla verkade nöjda och glada, vilket känns fantastiskt för oss ledare. Någon hade fått lite skrubbsår efter Longboards-äventyret och någon hade ramlat lite oturligt med cykelns på Downhillgrenen, men inget var värre än att de såg fram emot nästa dags bravader. Det lyste idrottsglädje ur ögonen på många och det är ju oundvikligen så att sport orsakar lite småskavanker ibland... :) (Ni föräldrar behöver inte oroa er tror jag... Vi har böneteam, sjuksyster och duktiga ledare som hela tiden är beredda)
Idag, Torsdag har vi än en gång fått ett fantastiskt väder. Det är vindstilla och nästan inte ett moln på himlen. Allt är upplagt för ännu en härlig Active-dag!
Klättrarna ska idag ge sig iväg till Ringkallen utanför Kramfors. Där får de klättra hela eftermiddagen och kvällen för att sedan övernatta i en stuga där. De elva deltagarna som leds av två klättringsproffs kommer förhoppningsvis få en oförglömlig upplevelse på berget.
...Just nu ekar lovsången starkt från mötestältet, morgonsamlingen är i full gång och de deltagarna ska snart gå på bibelstudium. Jag sitter på mitt rum och mestadels bara förundras över allt som gott som händer dessa dagarna, tackar för alla underbara ungdomar och de upplevelser de får vara med om. Hittills känns TEJP och TEJPactive klockrent! ;)
12.30, efter lunch ger dom sig iväg med bussarna igen på nya äventyr... Vi skriver nog mer senare!
Var gärna med och be och tacka för lägret och alla deltagarna!
Over and out! / Peter, Activeledningen