17 december 2010

Inför allt i helgen..

Hello! Fredag idag. 17 december. Julen närmar sig med stormsteg. Kom på att det är exakt en vecka kvar till julafton idag. Jodå, det är sant. Räkna själv på fingrarna. 17+7 är 24. Det är galet. Julafton! Alltså dagen innan Jesus födelse... Ni fattar den va? Julafton är alltså inte grejen. Juldagen är. Varsågoda till en revolutionerande upptäckt! ;)

Tvätt o iväg...
Sitter i mitt kök, KRIK-jobbar o väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan ha några rena kallingar o strumpor när jag åker ner till Skåne på tisdag. (Hört att det kan va bra o ha!)

Ska kl 14 idag sätta mig på tåget till Söderköping för att köra en helkväll med, först ett konfa-gäng och sedan ett stort KRIK-gäng.. Det ska bli fantastiskt kul!

På lördag åker jag vidare till Stockholm för att lira match mot AIK på Johanneshov, men bara timmarna innan det så ska jag träffa en konfagrupp från Södertäljes missionskyrka och snacka lite. Det ska också bli otroligt kul. Och den gruppen kommer sen agera lite klack på läktaren, förhoppningsvis till Storvretas fördel då hoppas jag på.

Hemma igen i Uppsala lagom till läggdags på lördakväll... På söndag ska jag dock palla mig upp i tid för att hinna gå på förmiddagsgudstjänsten på Korskyrkan där Sune Nordin predikar. Det ska bli gott så här i juletid att få varva ner och varva upp med en gudstjänst på fjärde advent.

Snart stabil man...
Idag är det då alltså 14 dagar (två veckor, ja!) exakt tills att jag o Cecilie gifter oss.
Vill ni se mer om det så är ni välkomna in på VÅR lilla blogg... http://ceciliepluspeter.blogspot.com/

Glid i frid gott folk! (radiotips just nu är musikhjälpen på p3. Jayson aka Timbuktu gör ett hästjobb där!)