7 maj 2010

i TV-rutan...

Igår kväll medverkade jag i Livets Ords storsatsning "Kväll med Ulf Ekman" på kanal 10.
Ni kan kika på programmet med mera via länken..

Inspelningen ägde rum i onsdags och det var mycket kul att vara med som en av gästerna.
Andra gäster var en riksdagsledamot och en av ledarna för Jesusmanifestationen. Spana gärna in deras hemsida och se efter om du kan åka dit. För det kommer ju bli nåt över det vanliga i Sverige! ca 30 000 människor förväntas komma!

Om programmet vill jag bara berätta att det LO gör i och genom programmet är verkligen hur bra som helst. Det är proffsigt, väl genomtänkt och bra strukturerat. Det är intressanta gäster varje program och de blygs ju inte heller för att framhäva sin egen församling en hel del och ta dit många lokala gäster, men det tycker jag är grymt. Tänk, en svensk församling som är så stolt över det dom bygger och får vara med och utföra. Det är häftigt och inget man snubblar över var som helst i denna del av världen.

Jag har tidigare varit på en TV-insplening, det var till Parlamentet med Robert Gustavsson i spetsen, och jag skulle vilja säga att LO:s inspelning är minst lika proffsig.

"They have it" som Craig Groeschel i Lifechurch skulle sagt.

Vad som händer idag är att jag kommer få hit en nyvunnen bekantskap i Markus Imberg från Malmö. KRIKaren som varit ute i Kenya under hela våren. Där finns en hel del att snacka om kring det, men även kring att vi båda kommit in på riksinnebandygymnasiet i Umeå, men där jag valde att kliva av innan det började.

Ha en grymfin vårdag!