18 juni 2009

Fulla grenar !...

De två tidigare succéspåren Beachvolleyboll och Paintboll blev snabbt fullbokade. Tyvärr kommer vi behöva att sätta de som anmält sig senast på dessa grenarna till deras andrahandsval, men det är ju inga dumma alternativ som finns kvar att välja på!
Tänk att t.ex. få ut och klättra på ett par av Sveriges bästa klättringställen vid Skuleberget och Nordingrå... Spåret kommer ledas av ett klättringsproffs, Jonas Helgesson från Helsingborg och förra året var det bara nöjda deltagare. Till sin hjälp får Jonas en duktig instruktör i Tommy Selin som också var ledare på Snow Camp i Åre.

Seglingen som är en nysatsning för i år är väldigt populär också... Övik har en helt magnifik skärgård och det är ett perfekt tillfälle att få lära sig detta livsnjutande äventyr genom att ha det som Active-gren, så jag förstår varför ni är så sugna! :)
Lärdom till alla som vill ha det till nästa år är att anmäla sig... snabbtsnabbtsnabbt!! Ser fram emot till anmälningsstarten nästa år, då är det nog många som sitter och räknar in de sista minuterna för att kunna vara garanterad sin favoritgren (har jag fel?)

Hur som helst är jag fullt övertygad om att alla deltagare på vilken aktivitet du än hamnar på kommer få en upplevelse för livet. Sporta och Umgås med så många härliga likasinnade och lära känna nya vänner från hela landet är Alltid superkul!!

ååå, jag längar till det drar igång - Hur känner du inför lägret?? kommentera gärna ;)

Aktiva hälsingar, Peter